Szijjártó Péter és Altusz Kristóf

2017 -ben 1300 migránst fogadott be Magyarország!

Ezt Altusz Kristóf – a külügyminisztérium helyettes államtitkára – a Times of Malta lapnak adott interjújában jelentette ki! Hozzáfűzte: Ezeket az eseteket nem hozza a kormány nyilvánosságra, mivel veszélyeztetné a kedvezményezetteket.

Szerintünk inkább annak az Orbán Viktornak az ismételt megválasztását veszélyezteti a valódi számok nyilvánosságra hozatala, aki állítólag „hadakozik” a magyar nép érdekében Brüsszellel! Hiszen érdekes módon először kb. ugyanennyi főben határozta meg az Európai Bizottság a Magyarország által befogadandó migránsok számát! Úgy tűnik, most a miniszterelnök államtitkára is elismerte: Orbán vizet prédikál nekünk, közben pezsgővel koccint Junkerrel a Kalergi terv közeli eredményes végrehajtására!

(Ha már itt tartunk, nézzék meg, miként hajol meg Orbán Viktor azelőtt a Junker előtt 2017.12.14. –én Brüsszelben, akinek a migránsügyben alkotott eltökéltségét amúgy itthon élesen kritizálja: https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/10155785217456093/ Félreértés ne essék! Egy kézfogás, egy biccentés Junkernek is kijár illendőségből, mint ahogyan azt Viktorunk teszi más államfőkkel! De az a mély meghajlás??? Az inkább együttműködésükre utal!)

Honlapunk korábbi írásában már felhívtuk olvasóink figyelmét Orbán Viktor migrációhoz történő hozzáállására. Ott kormányzati forrásból számokat is közöltünk. (lásd: http://magaspart.hu/orban-es-az-iszlam-kez-a-kezben/ ) Talán valakinek feltűnik, hogy az ott található táblázatban 2017 első tíz hónapjára vonatkozóan 89 menekültként elismerésről írnak, miközben Altusz Kristóf 1300 befogadott menekültről beszél. Tehát a kormány vagy az utolsó három hónap alatt „belehúzott” a menekült státusz megadásába, vagy egyszerűen hazudnak! Ez utóbbira utal, hogy a külügyi államtitkár is azt nyilatkozza, hogy ezeket az eseteket a kormány nem hozza nyilvánosságra! Tehát kozmetikázzák a mindenki által elérhető adatokat. Így már az is kétséges, hogy valóban „csak” 1300 menekültet fogadtunk be?! Valami nagyon nem stimmel!

Hivatkozott cikk: Times of Malta honlapján

A nyitóképen Szijjártó Péter mellett Altusz Kristóf

Madarász László

Minden vélemény számít!