Csányi

A diktatúrára létére született ma ismét bizonyíték. 17 megyéből és Budapestről tiltották ki Póka Lászlót!

Amikor a bíró úgy korlátoz alapjogokat, hogy nem indokolja meg, hogy milyen cselekedettel, milyen szabályt sértettél meg, csak közli, hogy elkövetted, akkor nagy a baj.

Bármikor TE is sorra kerülhetsz.

17 megyéből és Budapestről tiltottak ki békés véleménynyilvánítás miatt úgy, hogy sem az ügyész, sem a nyomozó hatóság, sem a bíróság nem tudta megmutatni, hogy amit teszek, az veszélyes a társadalomra, és milyen cselekvőséggel milyen szabályt sértettem.

Most, a következő napokon kiderül, hogy ezzel a Sárgapólósok lendületét megtörték-e.
Abban a különleges helyzetben vagyok, hogy magam dönthetek arról, hogy mikor megyek be a Gyorskocsi utcába, vagy más böribe. Ezt megtehetem úgy, hogy nem követek el bűncselekményt.
CSAK felszólalok a társadalom érdekében a kifosztás és diktatúra ellen.

Ma este sajtótájékoztatót tartok a jogtalan fogva-tartásomról, és a következő időszakról.

Az előállításomról szóló filmet a többség-érthető okokból-sokkal előbb látta, mint én.

Én most jutottam el, hogy megnézzem. Akár úgy is történhetett volna, hogy nem négy nap múlva látom, hanem akár négy hét, vagy négy hónap elteltével.
De nem így alakult. Nem mintha ezért bárkinek hálás kellene hogy legyek. Egyáltalán nem kellett volna megtörténnie ennek az esetnek.
Meg kell tanulnunk egy új nevet. Ennek az embernek is beszorult a nyelve a bankárok, különösen piCsányi seggébe. sonjic lászló c. r. ezredes. Minden bizonnyal ő irányította a rendőri műveletet. Mindenesetre az őrizetbe vétel elrendelését ő írta alá. Ő nem engedte, hogy a csomagomat végül odaadjam a többieknek. Nagyon örültek neki a Gyorskocsi utcában, mert legalább egy óra volt a becsekkolás. Nem csak velem, de a kollégáival is kibaszik.
Az uzsorás parancsára mindent megtesz.

Bár jól bántak velem, de a tette miatt Ádám Norbert sem kap felmentést. Hiszen az eljárási szabályok szerint távoltartás megszegésénél az eljáró rendőrnek kell mérlegelnie, hogy a szabályokat megszegték-e. Nem a parancsnokának a tevepalotából.

A fellelhető irodalom alapján – mivel nem volt veszélyben sem személy, sem anyagi javak –az szokott lenni az eljárás, hogy a távoltartás szabályainak megszegését észleli a rendőr, igazoltat, jelenti, majd elindítanak egy eljárást. Az is igaz, hogy a rendőr nem igazán szokta észlelni az távoltartás szabályainak megszegését, mert nem tudják, hogy kitől ki van távoltartva.
Vagy el tudjuk képzelni, hogy a Budapesten szolgálatot teljesítő valamennyi rendőr fejből tudja az összes címet, ahonnan valakit távoltartottak? És figyelik, hogy a távoltartott nem jelenik-e meg a helyszín közelében?
Még az is lehet, hogy amíg velem bohóckodtak az uzsorás hisztije miatt, addig egy vadbarom pár utcával arrébb erőszakoskodott valamelyik családtagjával.
Mivel az nem érinti az uzsorást, így nem érdekli a rendőröket.

Mindez azért van, mert hagyjátok. Imre mondását kicsit tovább gondolva:
Amíg csak páran nyilvánítunk véleményt az uzsorás és más bankárok, politikusok házainál, addig zaklatásnak veszik. Ha ezt több százan, ezren teszik, akkor forradalom lesz.

Ideje kicsi bátorságot szívni, lecuppanni a politikai szarkavarók csöcséről, és végre önállóan cselekedni. Olyant, ami valóban nem tetszik a hatalomnak.
Meg kell mutatnunk, hogy nekünk nem tetszik a kifosztásunk, nem tetszik a diktatúra építése, nem tetszik, hogy politikusok, oligarchák, poligarchák, szar alakok néhányan egy egész társadalom nyakán élősködnek.

Akik mindenféle felületen felháborodtak, tanácsokat adtak, kérdezték, hogy most mit lehet tenni, azoknak üzenem, hogy az egyetlen jó válasz az lehet, ha elmész a Laura útra, a Cinege útra, a Mártonhegyi útra, az Országház utcába, a Szent György térre… vagy vidéken valamelyik politikushoz, bankárhoz, rendőrség elé, és rendszeresen véleményt nyilvánítasz. Hangosan, látványosan, határozottan.

A sajtótájékoztató helyszíne: Szigetszentmiklós nyár utca 23. (kövér lackó) ház előtti közterület. Időpont 2017. február 23. 21-22 óra között, ahogyan odaérek.
Nem tüntetés lesz, nem hívok senkit, kizárólag a sajtót, akik a közvéleményt tájékoztatni akarják.

Előtte Tökölön, a Pongrátz Gergely utca 7-ben 18 órai kezdéssel mozgalmi találkozó.

HAJRÁ!

Póka László

Megjelent: https://internetfigyelo.wordpress.com/

Admin: Amennyiben Póka László által elmondottak semmi túlzást sem tartalmaznak, akkor azt kell mondanunk, hogy olyan mértékű justizmord történt, mely messze előremutató! Az Alaptörvény IX. cikk (1) bekezdése így szól: “(1) Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához.” A deviza alapú hitelezés áldozatai – megítélésünk szerint – joggal tiltakoznak kifosztásuk ellen, hiszen hitelüket nem devizában, hanem forintban vették fel, és forintban is törlesztették! A többi csak az úgynevezett „jog” csűrése-csavarása. Az ezeréves magyar szokásjog szerint, amely minden meghozott törvényt vagy megerősít, vagy felülír, az említett módon történt banki hitelezés: csalás, amit elvileg, a fennálló törvények szellemében is, büntetni kellene! Ezzel szemben a bíróság azt ítéli el, aki kifosztása ellen tiltakozni mer, azaz közterületen véleményt nyilvánít, vagyis tulajdonképpen a csalókat védi! Az Alaptörvény IV. cikk szerint: “(1) Mindenkinek joga van a szabadsághoz és a személyi biztonsághoz.” Póka Lászlónak a szabad mozgáshoz való jogát, tehát személyi szabadságát úgy korlátozta a bíróság, hogy nem indokolja azt meg! Igaz, ezt utóbb még megteheti, hiszen egy józan ésszel szembemenő másik törvény erre egy hónapos lehetőséget ad. Már önmagában az is nonszensz, hogy kihirdetnek egy ítéletet, de van rá lehetőség, hogy azt később indokolják meg! Akkor milyen alapon hozták meg magát az ítéletet? Ezt az eljárást hiába mondják látszólag „törvényesnek”, az nem az! Gondoljunk bele: az ősi szokásjog szellemében – mondjuk 800 éve – halálra ítélnek valakit, de csak egy hónap múlva indokolják meg miért akasztották fel. Nevetséges! Ilyet még Haynau sem mert volna tenni 1849.- ben! Úgy látszik, az Orbán rezsim még a magyar nép által gyűlölt, előbb említett osztrák táborszernagyon is túltesz!

Az az ítélet, hogy Póka Lászlót indoklás nélkül kitiltották Budapestről és 17 megyéből, azt mutatja, hogy ebben az országban bárkit, bármikor, bármiért lehet szabad mozgásában korlátozni, esetleg fogva tartani, netán később kivégezni is? A börtönök telítettsége miatt, csak nem ítélet nélküli tömeges fogva tartás érdekében épülnek a stadionok? Nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy az EU mikor fog tiltakozni a Pókát sújtó ítélet ellen, hiszen még az országba, minden úti okmány nélkül érkező csőcseléket is mentesítené a brüsszeli vezetés, a szabad mozgásukban való esetleges korlátozás alól? Vagy az inváziós seregeknek több joguk van, mint az őslakóknak? Az Európai Unió büszke a „demokrácia” értékeire, miközben valójában minden tagállamában – így Magyarországon is – egyre nagyobb mértékű diktatúra épül!

 

Minden vélemény számít!