Orbán Viktor eredetiben

Egy hozzászólásra válasz

Az alábbiakban, honlapunkon hozzászóló „hölgynek” címzett választ közlünk, annak okán, hogy az utóbbi elég nagy terjedelmű.

A hozzászólás: „Rozi

2018-04-10 – 06:23

Madarász Úr!

Amit leír és ollózgat más cikkekből nem újdonság. Kritizálni lehet, véleményt mondani szabad,él is vele,de okos és ésszerű javaslatokat még nem olvastam! Csak tölti a sorokat és mint aki feltalálta a spanyolviaszt,dől Önből a sok üres frázis,ami már unalmas.Miért nem indul a választásokon, s tenne jó dolgokat a falujáért illetve az országért? Ön szerint kire lehetett volna szavazni? A gusztustalan ellenzékre? A FIDESZen kívül más alternatíva?”

Válasz:

Kedves Rozi! Tisztelt Hölgyem!

Mint hozzászólásából kiderül, megtisztelő sorait nekem címezte, de a rendszerváltás után szinte azonnal leépülni kezdő oktatási rendszerünk – mely ma már egyre inkább a logikus gondolkodás felszámolására törekszik – ékes példájaként, mondatait olyan cikk alá helyezte, amit történetesen nem én írtam, igaz, akár én is „elkövethettem” volna azt! Mikor azt mondja: „Amit leír és ollózgat más cikkekből nem újdonság.”, közben nem veszi észre, hogy a cikk alatt fel van tüntetve a megjelenés helyének eredeti forrása, melyre ez a honlap kényes hangsúlyt fektet! Már itt tartanánk? Az olvasási/értelmezési készséggel is bajok vannak? Ezt még én sem gondoltam volna!

Azt is írja, hogy tőlem (vagy a honlapunkon?) még ésszerű javaslatot nem olvasott! Ez a kijelentése is azt igazolhatja, nagyon nehezére eshet az olvasás, vagy csak szelektíven tud sorokat értelmezni! Az meg persze fel sem tűnik Önnek, hogy cikkeim leginkább elgondolkodásra serkentenek, mikor kedves vezérét szembesítem korábban az ő általa mondottakkal, tetteivel, ráadásul ezek igazolására olyan linkeket közlök, melyeket egy értelmezni is tudó, magyarul beszélő, de leginkább értő (!)  honpolgár nem is ismer, vagy már kiesett az emlékezetéből.  Amit a kritizálásról, véleménynyilvánításról ír, abban igaza van! Nálunk, egy magyar nemzeti érdekek mentén gondolkodó honlapnál az Ön kritikai észrevételei is megjelenhetnek – mint láthatja -, de próbálná ezt hasonlóan megtenni, még ha csak kamuból is, pl. Orbán Viktor honlapján! Tudja mikor jelentetnék meg ott? Sohanapján Pünkösdkor! Na, ez a különbség! (Ha valaki nem tudna logikusan gondolkodni: ez is egy burkolt javaslat Önnek, és gazdájának is!)

Visszatérve első mondatához: ollózgatok? Igen. Máshol megjelent írásokból is idézek, pl. kormány-, belügyminisztérium által üzemeltetett honlapok, yootube, és más weblapok, amiket legalább én még el tudok olvasni – és Ön szerint meglehet úgy-ahogy -, de értelmezem is azok tartalmát! Bizonyára elítélendő, ha valaki emlékszik még az ön vezérének korábbi szavaira, elképzeléseire, mondván nem kell a múltat háborgatni! Álljon a tükör élé, és kérdezze meg saját magát: mit értett meg azok tartalmából, ha egyáltalán azok ismeretéig, esetleg még a tudatáig is eljutottak? Csak emlékeztetőül:

 • 1988 március: Az Önnek oly kedves vezér és társai Soros György pénzén megalapítják a Fideszt. (És ma, mit is mondanak ugyanazok Sorosról?)
 • 1989-1990: Oxfordban tanul Soros pénzén, és az utóbbi által alapított Nyílt Társadalomért szervezet szószólója. (És ma?)
 • Vezére 1990 vagy 1991 –ben az országgyűlésben frakcióvezetőként azt kiabálja be: „Csuhások! Térdre, imához!” (És ma az európai kereszténység legfőbb védelmezőjének adja ki magát!)
 • 1992-2000 között a Liberális Internacionálé egyik alelnöke. (Ma „illiberális”.)
 • Ugorjunk! 2015. június migráns invázió elején-közepén mondja: „Ezért számunkra az iszlám világból érkezett emberek nem fenyegetést jelentenek, hanem egy magas civilizáció képviselőiként üdvözöljük őket, és nem szégyellünk időnként tanulni sem tőlük.” (És ma? Ő a Hunyadiak tulajdonképpeni utódjának kiálltja ki magát!)
 • 2015. szeptember: ENSZ 70. közgyűlésén Orbán beszél: „A nemzetközi politika minden fontosabb szereplőjének be kell fogadnia a migránsok egy részét, a világ-kvótarendszer egy részeként.” (És most? Az ENSZ is ellenség, mert kvótákat akar migránsügyben!)
 • 2015. november: Az általa vezetett kormány benyújtja Brüsszelnek a felülvizsgált nemzeti programot, mely szerint Görögországból 988, Olaszországból 306 migránst kívánunk átvenni! (Majd jön az úgymond kvótaper, ami eleve vesztésre ítélt, közben itthon meg Brüsszel az ellenség! /Ez utóbbi részben igaz, de pont Orbán szájából ez igen hülyén hangzik!/)

Nem sorolom! Az Ön vezérének pálfordulásai egy sisakos kaméleonnak is dicséretére válna! Mint gondolom tudja, ez a kaméleon Szaúd-Arábiában él, ahol már az Ön legnagyobb főnöke is oly-annyiszor megfordult, és amely országról nagyon jó véleménye is van, hiszen ország vezetői is zsidó eredetűek. Nem akarom megsérteni ezt a hüllő-fajt, mert azok legalább a gerincesek közé tartoznak, ami ugyebár az Ön vezéréről nem igazán mondható el! Talán jobb kifejezés lenne rá: a szélkakas, mert az arra fordul, ahonnan a szél fúj, sőt, gerince sincs!

Ha már itt tartok: Az Önnek kedves vezér jelentette ki 2005. júniusában, Izraelben:A Likud az egy nemzeti párt, kormányzó párt és nemzeti párt Izraelben. Mi is nemzeti párt vagyunk Magyarországon, az elveink is közel vannak egymáshoz, szeretnénk, hogy ha a jövőben az együttműködésünk még szorosabb lenne, mint a múltban volt. Ennek a jövőre nézve lehet jelentősége.” Azóta persze már a – szerintem – cionista Likud, a Fidesz testvérpártja! Az csak hab a tortán, hogy ennek a szövetségnek valóban „…a jövőre nézve lehet jelentősége.”, hiszen 2018 –ban a Fidesz újra 2/3-os többséget ért el a „magyar”országgyűlésben, nemhiába, hogy „az elveik is közel vannak egymáshoz”! Ezért is szavazott Magyarország az ENSZ –ben pár nappal a választás előtt Izrael mellett, az európai országok egyedülijeként! Persze ezek – ENSZ szavazat és 2018 évi választás- egy gyarmaton nem is történhettek volna másként! Ön szerint?! Nem véletlen, hogy az Európai Zsidó Szövetség (EJA) elnöke Menachem Margolin rabbi, nyersfordításban az alábbiak szerint gratulált Viktornak azaz „a világ színpadán Izrael fáradhatatlan védőjének”: „Az Ön korábbi hivatali ideje alatt a magyar zsidóság és örökség védelmére vonatkozó határozott ígéreteket és kötelezettségvállalásokat melegen üdvözöljük, és így biztosítottnak látjuk ezeket a számunkra, a politikai örvénylő jövőjében is.”.

Amennyiben nem venné észre, kis csonka Hazánkban ugyanaz zajlik, mint 1945 –től kezdődően, amikor Rákosi (Rosenfeld) Mátyás – akkor még csak államminiszter – és a többi zsidó hittársa a magyar közélet prominens személyeinek végső eltávolításán igyekeztek. Kivégzések, Recsk, deportálások…, majd 1956, amikor is a maradék értelmiséget tulajdonképpen sikerrel száműzték az országból! Az eszme azóta semmit nem változott, legfeljebb a módszerek finomodtak! Manapság inkább a nemzeti ellenzék szószólóit megveszik, vagy más módon elhallgattatják! Csak néhány példa: Wittner Mária, az állítólag akkor még szélsőséges Jobbik, párttá válásának egyik szorgalmazója, aki később már Fidesz országos listájáról szerez mandátumot, Lovas István újságíró. a Jobbik eszméinek élharcosa, ma már a Fidesz szekértolója, stb. Elmondom Önnek – bár szerintem ezt tudja, hiszen alapos okból vélhetően, a honlapunkra feltett hozzászólása is pont e miatt születhetett -, hogy a Nemzeti internetfigyelőn Vajta Dénes cikke nyomán – aki korábban még így nyilatkozott a Fideszről jobbikosként: „A Fidesz tömegbázisát ugyanis a sorsukból tanulni képtelen, újra és újra átverhető, meghunyászkodó, kishitű és naiv nemzettársaink adják. És sajnos még ők vannak többségben.” – az igencsak közelmúltban vitába keveredtem Czakó Istvánnal. (Lásd: https://internetfigyelo.wordpress.com/2018/03/30/a-jobbik-a-rosszabbik-avagy-egy-vegzetes-dontes-elott/   ) Írásaiból és hozzászólásaiból következtetve, feltehetően azzal a Czakó Istvánnal, aki a Pázmány Péter Katolikus Egyetem docense, aki részben az alábbi cikket is jegyzi: https://internetfigyelo.wordpress.com/2018/04/03/mire-vagy-kire-szavazhat-egy-kereszteny-es-mire-vagy-kire-nem/ . Olvassa el ezt a förmedvényt teljes egészében, de legyen külön figyelemmel az „Izrael:” alatti szövegre! Kezdjük azzal: „…az oroszok nem a keresztényekkel való toleranciáról híresek.”! Nos, az oroszok többsége a pravoszláv (régebben: görögkeleti) ortodox keresztény egyházhoz tartozik, amit alapból – a vélhetően – Katolikus Egyetem docensének tudnia illene!!! Vagyis keresztények! És az író egy állítólagosan katolikus keresztény! Alapos okkal feltételezve ő inkább egy Mózes-hitű, mert erre a csúsztatásra már mást nem is lehet mondani az alábbi szöveg olvastán: „Ugyanis Izraelt áldani az országunk áldását is jelenti,…” Neki, de nem Mária Országának, azaz Hazánknak! Mondja ezt egy olyan rabolt országról, ahol időről-időre feltűnnek (főleg Karácsony táján) és egy ideig megtűrtek az alábbi falfirkák: „Jézus egy kurva/prostituált fia!”, vagy „Jézus egy majom”. (Ha jól emlékszem, az előzőről még korábban a Válláh!Hádásot hírportál is beszámolt, nem csak más külföldi – főleg angol nyelvű – honlapok, amiket ha ma meg akarunk nyitni, ma már csak a 400 error felirat olvasható (vagy elszúrtam mentéskor valamit?)! (Orbán-rendszerhiba miatt, viszont a Kurucon még ma is olvasható az erről szóló cikk: https://kuruc.info/r/4/102093/ )

Kérdésére: – „Miért nem indul a választásokon, s tenne jó dolgokat a falujáért illetve az országért?” – válaszolva közlöm, hogy a jóval korábbi években voltam képviselő az előző lakóhelyemen, de elegem lett abból, hogy már akkor is, az egyéni érdekek felülemelkedni igyekeztek a közösség érdekein, és bármennyire küzdöttem is ez ellen, az egyéni érdekek győztek, leszavaztak! Ugyanezért nem óhajtottam indulni az országgyűlési választásokon sem! De javaslatát a későbbiek tekintetében még megfontolhatom! Hogy „Ön szerint kire lehetett volna szavazni? A gusztustalan ellenzékre?” Válaszom: a választás elvileg titkos, tehát igen, a parlamentben ülő gusztustalan ellenzékre is. Legalább nem lett volna meg vezérének a 2/3, arról már nem is beszélek, hogy igazán jobb esetben koalícióra kényszerül, mely egyfajta – de igen kis – garancia lehetett volna arra, hogy az ország dolgai ne a pokol bugyraiba vezessenek a jövőben! Vagy ha mégis, legalább mindenki számára nyilvánvalóvá vált volna, hogy az összes parlamentben ülő és majd a jövőben ugyanott lebzselő párt, ugyanazon kutya kölykei!

A Fideszen kívül igenis volt más alternatíva! Gondolja, véletlenül tettük fel Nagy Tibor (MIÉP) március 15.- én elmondott beszédét? Végre valaki 1848 kapcsán párhuzamokról beszélt, közben alternatívát kínált egyfajta programbeszédében, mellyel szemben a Fidesztől csak az alábbiakat sulykolta a kormányzat közeli sajtó és média: „migráns, Soros, Brüsszel, ENSZ, esetleg kerítés”! És láss csodát: ezzel nyerni is lehetett a választásokon, az Önhöz hasonlóaknál! Ön szerint volt olyan, aki a Fidesz programját ismerhette szavazatának leadása előtt? Meg tudja őket számolni egyik kezén? Kedvenc pártjának győzelme nem lehet vitás, de – szerintem – a 2/3 –hoz „szép teljesítményű” csalások is kellettek, amik nem állnak messze pártjától! (Elég, ha csak a választási törvény kreációjára gondolok!)

Kérem, ne a vezérének elveit kövesse, hanem a magyar nemzettudat vezérelvei mentén próbáljon meg gondolkodni! (Nagy különbség!) Biztosan nehezére esik, de hátha sikerül… Tudja? Vezére számomra korábban már a Nemzeti színű kokárdát is megbecstelenítette, mikor pártcélokra használta azt fel, pedig valaha – mikor még tiltott volt – büszkén viseltem a rendőrből, magyar- és orosz katonából álló, lépten-nyomon felsorakozó, és igazoltató árgus szemek előtt, társaimmal közösen! Mióta „mindenki Viktora” ezt feltűzte, továbbá láttam mire használja a nemzeti jelképet, többet inkább nem viseltem! Most ugyanígy vagyok a Kossuth- nótával! Olyanok énekelték a választási győzelemkor is, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy Kossuth, az első – és mindez-idáig egyetlen – független magyar kormány pénzügyminisztereként, azért döntött a róla elnevezett bankó adományok útján történő bevezetése mellett, mert valójában szembeszállt Salomon Mayer von Rothschild báró – bécsi zsidó bankár – vágyálmaival, vagyis hogy továbbra is rajta tartsa a kezét Hazánk pénzügyein! Következmény: Hazánkra támad az osztrák, majd miután az nem bír velünk, az orosz I. Miklós cár – Rothschild által felbérelt – serege is! És a zsidó érdekeket toló jelenlegi hazaárulók mondják ki Kossuth nevét? Ráadásul pártgyűlésen?

„Sej, haj Rozi…”! Tanulság: nem kell mindent bevenni a szájába, amit egyesek oda akarnak tenni!

Madarász László

Ui.: Mint akár most is látja, ha valamit írok, azt alá is írom, sőt: a valódi nevemet adom hozzá, és nem bújok nick név mögé, mint teszik ezt a „Nekünk Magyarország az első.”, jelmondatú, de valójában „Nekünk a Pénztárcánk az első.” vallású trollok! (Most kifejezetten Önre is gondoltam!) Amúgy meg elnézését kérem a késlekedő válaszért, de a gyógyfürdő vizében még nem működik a net!

 

Admin: Nyitókép: Orbán Viktor igazi lénye. Kép forrása: kameleonsziget.hu

Olvasva a fent idézett Menachem Margolin rabbi nyilatkozatát több honlapon (pl. ITT: European Jewish Press), az egyetlen szót se veszteget Orbán győzelme kapcsán a magyarságról, és a választók Orbánhoz fűzött reményeiről! Csak és kizárólag a zsidó és izraeli érdekekről beszél, amit Orbán testesít meg számukra! Ezeknek más már nem is számít! Mi a legkevésbé…

 

1 hozzászólás “Egy hozzászólásra válasz

 1. Madarász László!
  Tévedésben van,nekem nincs vezérem! Talán magának?! Felesleges volt regényt írnia,ebből is látszik elégedett,hogy végre vki hozzászólt az erőltetett és kimásolt ,mások által közzétett véleményének titulált öntelt és agresszív írásainak. Mintha felfedezte volna a spanyolviaszt! A modora, stílusa nem változott! Jaj annak,aki kritizálni meri kegyedet! Szerintem maga a szélkakas! Több évvel ezelőtt más szelek fújtak az agyában!
  Nem várom kioktató és okoskodó válaszát,azt máshol tegye!
  B.R.

Minden vélemény számít!