Orbán

Egy ország szembeköpése! Elkövető: Orbán

“Hogy van az, hogy terrorizmusért körözött emberek flangálhatnak maga körül? Kiderült, hogy Ghaith Pharaon az ön vejével üzletelt. Hogy van ez? Magyarázza meg!” – kérdezte tegnap Demeter Márta a “magyar” miniszterelnököt a parlamentben.

Az LMP-s képviselő kérdése: jogos! Ugyanis: az arab bankár és üzletember “életútjának” ismerete ennek a kérdésnek a feltevését megköveteli az ország házában!!! Nézzük ki is “volt” Pharaon:

1991-ben a Nemzetközi Kereskedelmi és Hitelbank – aminek Ghaith Pharaon volt a képviselője – összeomlott. Emiatt 1991. november 15-én az Amerikai Egyesült Államokban vádiratot nyújtottak be Ghaith Pharaonnal kapcsolatban. Alan Kay amerikai bíró még aznap kiadta az elfogatási parancsot Pharaon ellen. A nemzetközi botrányt John Kerry szenátor – az USA későbbi külügyminisztere – is vizsgálta, aki 600 oldalas jelentést írt a történtekről, amiben a Nemzetközi Kereskedelmi és Hitelbankot nemzetek feletti bűnszervezetként írja le.

Pharaon, az FBI – Szövetségi Nyomozó Iroda – körözési listáján és az Interpol vörös riasztási listáján szerepel. Az Amerikai Egyesült Államok szenátusának vizsgálóbizottsága a Pharaon érdekeltségébe tartozó Bank of Credit and Commerce International-t 1992-ben megvádolta terrorizmus támogatásával, nukleáris technológiával való kereskedéssel, illegális bevándorlás és prostitúció elősegítésével, fegyverkereskedelemmel, csalással, pénzmosással és vesztegetéssel.

Pharaon 2015-ben a Budhha Bárban befektetési szándékkal tárgyalt Tarsoly Csabával, Orbán Viktor vejével, a Csepel-szigetre tervezett Duna City projektről. Időközben Budapesten a Cinege utca 4. és 6. házszámok alatt levő ingatlanokat megvásárolta a Pharaon cégcsoportba tartozó Pharaon-Delta Fejlesztési Kft. Az ingatlanok érdekessége, hogy a Cinege utca 5. házszám alatt Orbán Viktor tulajdonában levő ingatlan van!

2017. január 7-én a magyar sajtóban megjelent a hír, miszerint Dr. Ghaith Rashad Pharaon elhunyt, de Tarjányi Péter biztonsági szakértő szerint nem teljesen kizárható, hogy Pharaon nem halt meg. Tarjányi szerint „nem elképzelhetetlen, hogy Pharaon egy új személyazonossággal eltűnt a rivaldafényből”. Csak nem a “magyar” miniszterelnök segíthetett neki eltünésében? (forrásunk: Wikipédia és magyar sajtóhírek.)

Tehát, a képviselő asszony kérdése teljesen jogos, még akkor is, ha azt az LMP színeiben teszi! Már csak azért is “izgalmas” a miniszterelnök felé feltett, megválaszolásra váró kérdés, mert a mögött jelentős nemzetbiztonsági kockázat húzódik meg! Én is kíváncsian vártam Orbán válaszát, mert ha a “magyar” miniszterelnök hadakozik Brüsszellel a kötelező betelepítési kvóta kapcsán, miként egyeztethető össze az, a gazdasági- és ki tudja még milyen kötődésével ahhoz az emberhez, akit a terrorizmus és az illegális bevándorlás támogatásával vádoltak?

Vagy Orbán vizet prédikál, de bort vedel? Hallgassuk meg “lényegre törő” válaszát, a nemzetbiztonsági kérdésre:

 

Mint láthatták- hallhatták Orbán Viktor elkerülte, hogy a feltett kérdésre, értelmes választ adjon!

Orbán Viktor, “válaszával” tehát azt ismerte el, hogy sáros az ügyben és ő maga jelent nemzetbiztonsági kockázatot!!!!! Mégpedig nem is keveset!

Különösen aggasztó, a miniszterelnök válaszát követő FIDESZ-es körökből felhangzó vihogás, melyből az szűrhető le, hogy a parlamenti többség Hazánk biztonságával egyáltalán nem törődik, vagyis kollektíven hazaárulást követnek el! Tehát újra csak bebizonyosodott: Orbán és az iszlám kéz a kézben tör Magyarország ellen!

Megjegyzem: a “magyar” miniszterelnök “”válasza””, messze felülmúlja a gyalázatos és aljas “Öszödi beszédet”! Kíváncsian várom belpolitikai következményét!

Szegény Hazánk! Alighanem elvesztél…

Madarász László

2 Hozzászólás “Egy ország szembeköpése! Elkövető: Orbán

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>