orban-viktor

Ezt szinte nem lehet elhinni! Ha nem a saját fülemmel hallom, hát…

Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke, Miskolcot is érintő kampánykörútján, lemigránsozta a borsodi cigányokat!

A következőket mondta az idegenek bevándorlása kapcsán:

“ Én nem akarok erről hosszan beszélni, mert szerintem Miskolcon nem kell erről sokat beszélni, ugyanis Miskolcon az emberek tudják mi az a bevándorlás! Volt itt, amikor ebbe a városba a városon kívülről tömegesen bevándoroltak. Látták, mi lett belőle. A miskolci emberek pontosan tapasztalták már, mi van akkor… pedig azok az emberek, akik ide bejöttek, ők Magyarország területéről jöttek Miskolcra. Most képzeljék el, mikor az országhatáron kívül érkeznek kultúrájukban, szokásukban, életfelfogásukban tőlünk teljesen különböző emberek.”

(Hallgasd meg saját füleddel a lenti videót, ahol mindez hallható 0:45 –től!)

Persze az MTI tudósításából kimaradtak a fenti mondatok, korrigálandó a miniszterelnöki elszólást! Pedig teljesen egyértelmű, hogy Orbán, a Miskolcot korábban ért cigány-áradatra gondolt!

Ha így folytatja tovább, még utóbb a Fideszre szavazunk mi is, főleg ha abbahagynák az ország fosztogatását! (Sajnos ez utóbbira csekély az esély!)

Admin: Mi történik itt kérem? A Fidesz jobbról előzi a Vona Gábor által szétvert, úgymond néppártosodó, de egyre inkább balra sodródó Jobbikot? Vagyis annak jócskán megtépázott szavazóbázisát próbálja magához vonzani a 2/3 reményében? De ki hisz egy cigánynak? Sajnos tudjuk, a vér nem válik vízzé! Azt is mondhatnánk: kutyából nem lesz szalonna! Valójában mi nem hiszünk a korlátlan elnöki posztra törő Orbánnak, és csak kampányfogásnak tudjuk be az általa – nem véletlenül – mondottakat!!!

Bár Miskolccal kapcsolatban igazat beszélt, ám mi mi már régóta tudjuk Orbán vezérlevét:

Ne figyeljenek oda arra, amit mondok, arra figyeljenek, amit csinálok!

Ezért nem is hiszünk neki!

 

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>