Gesarol együttes

Gesarol együttes Aligán

 Tegnap, szombaton, a Gesarol együttes nagy sikerű koncertet tartott a Balatonvilágosi kultúrház szabadtéri színpadán.

 

Meglepően sokan, inkább százötvenen, mint százan tapsolták végig a nyitóképen is látható Gesarol együttes, magyar- és külföldi retro slágerekből, és olykor saját számaikból is álló előadását! Az eredetileg egyórásra tervezett koncert másfél óráig tartott, hiszen a közönség vastapsa miatt az előadók egymás után adták elő a ráadásnak szánt számokat! Végül a nézők felállva és tapsviharral köszönték meg a színvonalas előadást! Aki a koncertről lemaradt, most igazán bánhatja!

Véleményem szerint úgy tűnik, végre községünk is „beáll” azon Balaton parti települések sorába, ahol jobbnál jobb koncertek, előadások sokaságával kívánják elősegíteni a turizmus bővülését! És ez bizony Balatonvilágosra nagyon, de nagyon régen ráférne már!

Külön köszönet illeti meg a szervezőket, akik felismerték a vendégcsalogatás talán egyik legjobb módját, hiszen az érdeklődők nagyobb hányada ugyan a középkorosztályból került ki, de a fiatalság is szép számmal képviseltette magát! A színpadról Pótz-Nagy Ágoston, a Gesarol együttes vezetője köszönte meg Dömötör Annamáriának a meghívást, és egyúttal elismerését fejezte ki a nagyszámú és lelkes közönségért!

Csak így tovább szervezők!!! Úgy vélem sokak nevében mondhatom: jó lenne látni, hallani jövőre is a nagy sikert arató Gesarol együttes előadását (is)!

Gratulálok!

Madarász László