Rákosi Mátyás, alias Rosenfeld Mátyás

Mit remélsz, mit remélsz?

Kedves potenciálisan Fideszt választó magyar honfitársaim! Ez az üzenet Nektek szól!

 

Annak idején Rákosi Mátyás, eredeti zsidó nevén: Rosenfeld Mátyás, egyik jelmondata volt: „Aki nem velünk, az ellenünk!” Ezen ihletésű „tanok” köszönnek vissza a Magyar Idők által, Kövér Lászlóval, a Fidesz egyes számú tagkönyvének birtokosával, a „magyar” országgyűlés jelenlegi elnökével készített interjúból (Lásd: https://magyaridok.hu/belfold/kover-laszlo-nekunk-van-istenunk-van-hazank-van-csaladunk-2952178/ ), melyből idézünk:

A Magyar Idők Kövér Lászlónak feltett kérdése:

„– Mi a különbség a kormány és az ellenzék nemzetfelfogásában?”

A válasz:

„– … Nekünk van Istenünk, van hazánk, van családunk. Ez a különbség. Minden más ebből következik.”

Ha szűken értelmezitek a fentieket, akkor Kövér szerint Nektek sincs, bár fideszesek vagytok, csak és kizárólag a kormánynak! Kövér álláspontja szerint, a nemzeti érzelmű ellenzéknek meg legfőképpen se Istene, se Hazája, se családja! Ha valódi magyar embernek valljátok magatokat, akkor sincs Nektek, de biztosan nem is lesz! Ne is számítsatok rá! Ugyanolyan kitaszítottakká váltok családotokkal együtt saját Hazátokban, mint a zsidó Rákosi Mátyás idejében a pártvezetőkön kívül mindenki más! Rákosi Mátyást akarjátok? Az egypártrendszerrel, üldöztetésetekkel, a pufajkásokkal, padlás-lesöprésekkel, stb.? Ezt akarjátok? A Fidesz nemzetmegosztó politikáját? Hontalannak lenni Hazátokban? Ti tényleg a hajdani zsidó elvek jelenkori támogatói vagytok? A választások után már senki mást nem okolhattok majd gyermekeitek „örökségéért”, mint saját magatokat! 1956 –ban ez ellen küzdött apátok, idősebb testvéretek! Most mégis a Rákosi-Kövér elvek kiszolgálói akartok lenni? Döntsétek el, amíg nem késő!

Nektek szól az alábbi örök-érvényű sláger refrén:

 

Én “mégis megyek álmaim után”! Mely egy valóban szabad, mindenféle zsidó befolyástól mentes, ténylegesen független Magyarországról szól!

Madarász László

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>