2018.04.14.i tüntetés

Nemzeti összefogás?

Tegnap – 2018.04.14. –én – véleményem szerint több mint százezer ember tüntetett a budapesti Kossuth téren, és a környező utcákban a Fidesz ellen! Legfőbb követelés az elcsalt választások eredményének megszüntetése, és új-, megismételt – csalásmentes – választások kiírása volt!

 

Számomra úgy tűnik, talán képes lesz a magyar nép felülemelkedni a pártérdekeken és összefogással elkergetni az ország fosztogatására, és az izraeli érdekek képviseletére szakosodott Fidesz nevű gittegyletet, amely hatalmas hazugságokkal, a magyar emberek totális átverésével „szerzett” – vagy inkább lopott – újra 2/3 –ot meghaladó többséget! A budapesti tüntetésen, a Fideszen kívül, valamennyi párt támogatói részt vettek! A hatalmas érdeklődésű ellenzéki tüntetésre 2006 óta nem volt példa! Akkor még Orbán Viktor szólította utcára a tömegeket az öszödi beszéd kapcsán, majd mikor kiváltotta azt a hangulatot, amit elérni szándékozott, páncélozott gépkocsiján távozott a helyszínről, magára hagyva az általa felbőszített tömeget! A kormányon lévő Viktor már többször mondott olyanokat, amelyek messze meghaladták az Öszödön elhangzott komcsi beszédet, de a teljesen megvakított nép még sohasem kérte tőle számon, a korábban általa elmondottakat! Talán itt volna már az ideje!

A kizárólagosan csak a Fidesznek hasznos, eleve csalás lehetőségét magában hordozó választási törvényt, a kormánypártok „alkották”, hogy igen hosszú távra bebetonozzák hatalmukat, amit demokratikus úton lehetetlen megszüntetni! Abban szó nincs arányos választási rendszerről, „Csak a Fidesz” –ről! Ez a biztosítéka az általunk megtermelt javak felelősségre vonás lehetősége nélküli ellopásának, amit jutalmul kapnak a zsidó érdekek maximális érvényesítése miatt! Mindkettő árát mi fizetjük meg! Még mélyebb rabszolgasorsba küldtek minket, mint addig voltunk! És a megtévesztett nép ezt tűri, sőt időnként tapsol is még hozzá!

De beszéljünk már arról is milyen választási csalások történtek/történhettek:

Olvasom a Budapest XVI. kerület fideszes önkormányzatának lapját (XVI. Kerületi Újság), mely szerint: „Mozgóurnát ezúttal annyian igényeltek, hogy a választási bizottság tagjai sajnos nem tudtak mindenkihez eljutni.” (Lásd: https://www.bp16.hu/sites/default/files/tartalom/hirek/dokumentumok/07_0410_vegleges.pdf 3. oldal lap alja ) Vagyis: a fideszes kerületi önkormányzat bevallja, nem megfelelően készült fel az országgyűlési választásra, ami azt eredményezte, hogy a kerületi lakosok egy részét (ki tudja hány embert?) megfosztották szavazati joguktól! Ugyanakkor alapból feltételezhető, hogy az úgynevezett Kubatov-listán – Fideszt támogatók névsora – szereplő állampolgárokhoz eljutott a mozgóurna! Ha megvizsgáljuk a kerületi – jelenleg rendelkezésre álló – választási adatokat, láthatjuk, hogy Szatmáry Kristóf (Fidesz-KDNP) képviselőjelöltje mindössze 1083 szavazattal „diadalmaskodott” Vajda Zoltán (Együtt) képviselőjelöltje felett, miközben a rontott, vagy esetleg szándékosan lerontott szavazatok száma: 559! Azaz a választók 1%-a lenne – bocsánat a kifejezésért – hülye? Ezekhez társulnak a szavazat lehetőségétől megfosztottak! Miközben azt sem tudjuk, hányan változtattak ideiglenesen „állandó” lakcímet, hogy a Fidesz képviselőjelöltjének itt is meglegyen az elegendő szavazata a győzelemhez! Erről az okmányirodák sohasem fognak beszámolni! Az már csak hab a tortán, hogy Szatmáry Kristófról korábban kiderült, hogy üzletében bejelentés nélkül alkalmazott dolgozót, majd az is, hogy számlát sem adott minden esetben az általa üzemeltetett zöldséges boltban! Ezt bizonyítani nem lehetett, mert „gondos tolvaj kezek elvitték boltjából a pénztárgépet is”! Röhej! Egy eddig is országgyűlési képviselőtől ezt a csalást bizony nehezményezték a kerület lakosai, ami még a választási manőverek ellenére is meglátszik az eredményeken!

Saját tapasztalatunk:

A választás napján, a szavazat leadása után Bükfürdőre utaztunk, 13:30 –kor már a medencében ültünk, majd nagyjából óránként nagy sétákat tettünk. Magyar vendég az egész objektumban alig, szerintünk még a 30-50 főt sem érte el létszámuk, a hátralévő egész napban! A Nap ezerrel süt, aki csak ott üdül, elvileg kihasználja ezt és a medencékben csücsül! Egyszer csak, alig 15:00 után, amikor már kedvezményes jegyet lehet váltani, – a kedvezmény mindössze 600.- Ft/fő – megjelenik egy nagyon, de nagyon népes, feltehetően szlovák csapat, létszámukat 100 fő körülire – inkább felettire – becsülöm, akik jól láthatóan ismerik egymást és csak saját nyelvükön beszélnek! (A fürdő zár: 18:00 órakor!) Párom rögtön mondja, ezek a választásra jöttek és ez a jutalom nekik! Ódzkodom a feltételezés ellen, de megbizonyosodás miatt ismét körbejárjuk azért a fürdőt, majd később itthon is utánanézek a dolgoknak. Bük város két szavazókörzetében listán 62% körüli eredményt ért el a Fidesz, a harmadikban viszont – a 02 –es választási körzetben –, ahol a 305 fő választásra átjelentkezett szavazhatott (ebből 300 –an szavaztak is), több mint 67% a Fideszt választotta! Annak ellenére, hogy Bükfürdő lakosainak többsége amúgy a Fidesz gazdaságpolitikája miatt, utálja a pártot! Magyarok a fényes napsütés ellenére alig vannak a fürdőben, pedig a Hotel Répcéből közvetlen átjárás van oda, akkor honnan van a 300 átjelentkezett szavazó? Csak nem a külföldiek? Nem összeesküvés elméletet akarok szülni, de már rengetegszer jártunk itt, és a hétvége mindig beleesett látogatásunkba. Olyat sohasem tapasztaltunk, hogy külföldi látogatók csak 15:00 után tegyék ott tiszteletüket! Ha jöttek, márpedig tömegével jöttek, többnyire nyitásra már ott voltak, de mindössze háromórás fürdés lehetőségével, nagyon, de nagyon kevesen szoktak élni, feltehetően azok is helyiek! Párom szerint a külföldieknek szánt program: szavazás, utána ingyen ebéd, majd szintén ingyenes (kedvezményes) fürdőbelépő, cserébe a fideszes szavazatért! (Ennek ellenére még olyan sötét figura is akadt ott, aki vagy a szemetesbe dobta választási szavazólapját, vagy hazavitte emlékbe.) Sajnos van párom véleményében valami!

Azok után, melyről még április 8. –án szinte valamennyi tv csatorna beszámolt, nevezetesen: egyik szavazókörzetben nem pecsételték le annak az embernek a szavazólapját aki „Jobbik” feliratú pólóban jelent meg, – mert az így érvénytelen lett volna – én mindent el tudok képzelni a Fideszről! Vajon mennyien voltak, akik így jártak, és az említettel ellentétben nem vették észre a csalást? Ugyanis a negatív Kubatov-lista az általuk ismert Fidesz-ellenes honpolgárok vonatkozásában is létezik! Vajon mennyien voltak azok országos szinten, akikhez nem jutott el a mozgóurna, mert tudomással bírtak arról, hogy nem Fidesz szavazók? Hány embertől vonták meg elvileg törvény adta jogaikat, ha már egy fideszes többségű kerület lapja is ezt bevallja?

Most nézzük a „köz”médiát, melynek költségét a mi pénzünkből fizetik:

Hatalmas Fidesz ellenes tüntetés Budapesten! Este az M1 csatorna ugyan néhány másodpercben hírt ad a tüntetésről, majd közli: élőképet nem tudnak sugározni a mobileszközök korlátozottsága miatt! Érdekes! A birkák vonulásán, azaz a március 15.-i békemenetkor a mobileszközöket semmi, de semmi nem korlátozta! Ó most persze igen! Az ember más – általa egyébként nem nézett – csatornára (ATV) kényszerül, ami folyamatosan közvetíti a tüntetés eseményeit! (Érdekes! Nekik más mobil eszközeik vannak?) 2018.04.15. M1 csatorna reggel 8:00 órás hírek: egyetlen szó nincs a tegnapi tüntetésről, persze nagyon hosszan beszélnek pl. az LMP-s vezetők balhéjáról, de az alig 80-100 fős bécsi migránsellenes tüntetésről, sőt az Ausztráliai tűzvészről is! Az, hogy tegnap több mint százezren tüntettek Budapesten a Fidesz ellen? Az az M1 –nek nem hír! 9:00 órás Híradóban említik – de csak említik – az előző napi tüntetést, de inkább az ezzel kapcsolatos legtöbb időt Rogán kijelentésére összpontosítják, mely szerint Soros pénzén szervezték azt! Utálom Sorost! De azért álljunk meg egy szóra! A békemenetre vidékről buszokkal vitték fel az embereket, mégpedig tömegével! Tapasztaltuk! Kinek a pénzén? Azt is Sorosén, vagy inkább a mienken? Most szombaton ilyet nem láttam! Egyáltalán, hogy jön ide Soros? Vagy még mindig nem engedtek az emberek riogatásából? Vasárnap 8:00 Híradóban még egy fél mondat sincs a tegnapi tüntetésről, csak egy órával később! Azért mert a vidékiek kilenc órára már biztosan a földjeiken, kertjeikben vannak? Mi zajlik itt, az un. „köz”médián, amely valójában csak a Fidesz propagandáját sugározza, de azt orrba-szájba, gátlástalanul?!

Mint halljuk, tegnap a vidéki rendőrállomány egy részét Pestre rendelték! Várták a balhét, de nem volt! Ez intő jel lehet a jövő szombati tüntetés szervezőinek. A jövőben -feltételezhetően – a Kubatov-kopaszok felfordulást fognak provokálni! Orbánnak vér kell! Lehetőleg magyar! Mely szerinte, és főleg megbízóinak olcsó, ami a jelenlegi miniszterelnöknek hatalma megtartása érdekében, minden pénzt megér!

Félreértés ne essék! Ha ebben a szerencsétlen Hazában lesz egyáltalán változás, nekünk magyaroknak kell a sarkunkra állni! Egyfelől meg kell akadályozni a Fidesz nemzetrombolását, másfelől a liberálisok hatalomra jutását! Attól persze senkinek sem kell félni, bárki is kerüljön hatalomra (akár a Fidesz, akár a jelenlegi parlamenti ellenzék), hogy ide migránsokat telepítenek be! Ez a zsidóknak nem érdekük, ami talán most először egybeesik Nemzetünk létkérdésével! Annak ellenére mondom ezt, hogy már a választás napját megelőzően is feltűntek az öszödi volt kormányüdülő területén migránsgyanús pofák, akik venezuelaiaknak adják ki magukat! És amikor erről a polgármestert és egyéb érdekelteket kérdezik: senki nem tud semmit, sőt kinyilvánítják, hogy ez titok! Ami nagyon, de nagyon jellemző a Fideszre: az a titkolózás, főleg a közvélemény előtt!!! Egy gátlástalan, hazaáruló maffia az egész párt!

Kövér László a Fidesz 1. számú párttagkönyvének birtokosa a választások előtt, egy kérdésre válaszolva már közölte azt, hogy mi a különbség a kormány és az ellenzék között?:… Nekünk van Istenünk, van hazánk, van családunk. Ez a különbség. Minden más ebből következik.” Vannak olyanok, akik szerint ez egy szerencsétlen elszólás volt! Nem! Ez az élő valóság! Ha az amúgy utálatos Gyurcsány ilyet is mondott volna Öszödön, már feltételezhetően nem lenne az élők sorában! De sokan ezt a Fideszt prominens képviselőjétől szótlanul tűrik, sőt még mentegetik is a barmát! Figyelmeztetem a jövőben tüntető ellenzéket: vegyék komolyan Kövér szavait, mely előrevetíti azt, miként fognak elbánni az ellenzékkel, főleg, ha az Magyar érzelmű!

Egy „Istentelen, Hazátlan”, de szívében – amíg csak él – a végsőkig, egyike a magyar senkiknek:

Madarász László

Admin: Nyitókép az Index felvétele az Andrássy úton a Kossuth tér felé vonuló tömegről.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>