délvidék Vajdaság magyar földön KÉP

„Pofátlanul csalnak” a délvidéki VMSZ aktivistái

Egy Délvidéken született igazi MAGYAR ember – Zoli – összefoglaló írását közöljük az ottani politikai állapotokról az alábbiakban, melyre a Délhír.infó -tól átvett előző cikkünk ösztönözte:

 

Ne haragudjatok, de kikívánkozik belőlem egy kis előzetes egy figyelemreméltó cikk elé amelyet írásom alatt jelentetek meg. Talán írhatnám azt is, hogy “felháborodva” olvasom a Délhír.infó cikkét a magaspart.hu oldalán a választási csalásokról, de számomra ez nem meglepő és sajnos már nem háborodok fel mivel mást nem is várok ezektől a vérszívóktól.

Az az igazság, hogy nagyon is ismerem ezt a bűnbandát, már azóta amióta az alattomos milosevityi megegyezéssel, magyarságunk első elárulja Kasza Jóska szilánkjaira robbantotta az egykori VMDK-t (Vajdasági Magyarok Demokratikus Közössége) amely olyan erős volt, hogy már milosevity is rettegett erejétől!

Ezt a megerősödött magyar közösséget aknázta alá ez a Kasza Jóska természetesen elsősorban milosevityi tervvel és támogatással, de már a háttérben az anyaországgal is felvette a kapcsolatot és alapította meg magánvállalatát melyet őkelme VMSZ-nek nevezett el, szerinte ez a Vajdasági Magyar Szövetség rövidítése, de szerintem inkább lehetne a Vajdaság Megosztóinak Szövetkezete, mivel a magyarsághoz semmi köze a kiszipolyozásán kívül.

Nagyon “jövedelmező” szövetkezet lett ebből a maffiaszerű gócból annyira, hogy Kasza azt hitte már magáról, hogy örökös VMSZ bandavezér és Szabadka polgármestere lehet. Annyira elszámolta magát, hogy azt képzelte ezután már saját ötletei is lehetnek, de ebben úgy a szerbek mint a csonka Magyarország vezetői megakadályozták és puccsal Pásztort tették a helyébe akinek ugyancsak nem kellett lesüllyedni a nemzetárulók közé hiszen odalent élt és onnan tették oda.

Pásztor is azonnal átszervezte a vezérlést és elődjéhez hasonlóan ő is családi vállokozássá tette ezt a bűzszervezetet, csak most saját szájíze szerint. Azóta nagyon nagyon figyelmesen teszi azt amit a szerb és az orbáni vezetés parancsol neki és őrzi az egyedi uralom megtartását. Hogy honnan a támogatottsága? – Ez igen egyszerű. Minden anyagi támogatás úgy a csonka Magyarországról, vagy EU-s vagy akár szerbiai támogatások, pénzkiosztási vagy bármilyen segélyek ki-osztási jogok kizárólag A VMSZ egyedi joga!

Tehát aki bármilyen segítséget kér és vár, annak előbb be kell “tagosodni” ebbe a maffia csőcselékbe mert másképp nem juthatna sokszor az igen kedvező vissza-nem-térítendő segélyekhez sem (egy hasonló példa: VMSZ mutyik)  tehát aki kér az már nem érvényesülhet mint egy szabad ember ott Délvidéken. De ennek a magyarságot eláruló bűnszervezetnek egyik polgármestere volt az is amely kitiltotta Morvai Krisztinát EU képviselőt és jogvédőt a városháza épületéből. Vagy emlékezzünk arra is, amikor leköpködték Pásztor Pistát amint áthaladt a május 6.-ai tüntetés területén, azt a Pásztort aki a seselj vajda mai utódszervezetivel paktál de ekkor éppen Áder János utasítási parancsok átvételére érkezett. Emlékezzünk vissza arra az estre is amikor még a szerb szélsőjobb is MEGSZAVAZTA a magyar nyelvhasználatot, de a VMSZ-es Pásztor Pista és Szakállas Zsolt ezt is ellenezte azzal a cinikus magyarázattal, hogy ” a tartományi képviselőház nincs felkészülve az iratok lefordítására ”  vagy, hogy ” a tartományi parlament megbénulna “. Micsoda tetvek! Ennyire nyilvánosan fordulhatnak ellen a magyar érdekeknek büntetlenül! Nem kell már adniuk a külsőségekre sem, hiszen az anyagiakba ragadt rabszolga magyarság jó része (tisztelet a kivételnek) már teljesen tőlük függ.

Ugyan ez a helyzet csonka honban a fidesz-kd tejhatalommal kik a kilátások szerint, újra megnyerik a választásokat de bízom már kevesebb mint kétharmaddal. Nem látok más lehetőséget hiszen olyan erős a sajtó befolyásuk, hogy ez egyenlőre áttörhetetlen, nem-beszélve arról, hogy az összes jelenlegi szemét közül ez a mutatósabb, mivel az összes parlamenti pártok egy ugyanazon háttérhatalom által arányított nemzetellenesek, és így akinél a média annál az agymosógép.

Ezt csinálja a VMSZ is Délvidéken, ezt csinálja FIDESZ-KD Magyarországon, így azok a pártok akik valóban a magyar megmaradást tűzték zászlajukra nem jutnak el a többségi agy-mosott magyarsághoz.

Nem tudhatja meg a magyarság többsége, hogy van már ilyen kezdeményezés is, mégpedig a megújult MIÉP (Magyar Igazság és Élet Pártja) mely valójában nem is párt hanem nemzetmentő mozgalom és bizony,  jól tudni most a választások hajrájában, hogy ez a lehetőség is adatik, hogy azok akik már ébredeznek és tisztulnak, vagy azok akik otthonmaradást választanák az elkeseredés végett, azok akik érvénytelen szavazatot akarnak leadni így fejezve ki elégedetlenségüket, azok akik a lelkiismeretükre akarnak hallgatni, azt javasolnám, inkább mindezeknek tegyék le szavazatukat a MIÉP-re, mert MIÉP-nek minden pontjuk, megnyilvánulásuk a  magyar megmaradásért szól.

Attól nem kell tartani, hogy meghatározó erő lesz a MIÉP-böl, de ha elegen segítjük, akkor lehetne egy figyelmet felhívó, egy pislákoló parázs a már bentlakó hazudozó pártok számára, és egy pislákoló remény a magyarságunk számára. Nem mindenáron megbuktatni kell egy romlott kormányt, hanem előbb megtalálni a sok igaz magyar embert akik igaz Szittya erkölccsel és megfontolással az igazságért élnek.

Délvidéken is van lehetősége mindazoknak akik (egyszer majd) a lelkiismeretük szerint szeretnének szavazni, ott van egy Rácz Szabó László aki hasonlóan a MIÉP-hez szintén kertelés nélkül kimondja a szomorú igazságot. Neki is csak a valóság kimondása és az igazság helyretétele, valamint magyarság megmaradása a cél. Őrá is jó lenne már jobban odafigyelni! Már nem mondhassuk azt sem, hogy Délvidéken teljesen kiszolgáltatott minden igaz magyar a VMSZ kéjének kedvének. Annak a hamis és alattomos VMSZ- nek és orbánkormánynak amelyek úton útfélen azt hazudják, hogy Szerbia többet ad “vajdasági” magyarságnak mint azt bármilyen nemzetközi előírás követel? Ez hazugság!

Ne hagyjuk őket félelem nélkül minket alázni, irányítani, gátlástalanul hazudni! Keressük  meg egymást még ma, keressük azt a jó magyar embereket akik nem az alá-felé rendelt és anyagban ragadt rendszerekben gondolkoznak, velük összefogva kezdjük építeni a magyar jövőt. Tegyük ezt most is és választások után is teljesen függetlenül a választások eredményétől. Ezt kívánom minden igaz magyar embernek a világon.

Most pedig olvassuk a cikket ami írásra késztetett: Szeretettel: >Zoli< Választás? Avagy mik vannak…

Forrás: Magyar Megmaradásért

Admin: A magaspart.hu oldal szerkesztősége teljes mértékben egyetért Zoli megállapításaival és a MIÉP -el kapcsolatos gondolataival!

Nyitóképünk kicsit hamisnak hathat, hiszen ott a “Délvidék” megnevezés különálló résznek tűnik a Vajdaságtól, holott a Délvidéken a fenti térképen pirossal jelölt ősi magyar területek összességét értjük még ma is! 

 


Minden vélemény számít!