Rólunk

Önmeghatározás

A magaspart.hu független, pártsemleges weboldal, melynek szerkesztését magánszemélyek végzik. Célunk, hogy információk, összefüggések, elemzések és egyéb tartalmakon keresztül gondolkozásra, véleményalkotásra, és vélemények megosztására, egyszóval cselekedetre ösztönözzük olvasóinkat!

Az oldal szerkesztői ugyan függetlenek valamennyi jelenlegi parlamenti párttól, de erősen kötődnek Nemzetünkhöz, a magyarsághoz! Azért is dolgozunk, hogy Kárpát-medencében ősidők – több tízezer év – óta élő, a mindenkori politika által tudatosan megosztott népek, újra egymásra találjanak, hiszen csak együtt lehetünk ismét erősek és valóban függetlenek, úgy politikai-, mint gazdasági értelemben! Támogatunk minden egyéni és közösségi törekvést, mely a Nemzetünk megmaradását, boldogulását, jelenét és fejlődését tartja elsődlegesnek, de nem a Szent Korona történelmi népeinek kárára. Ugyanakkor elítélünk minden történelemhamísítási kísérletet, ami a Kárpát-medencei történelmi népek jelenlegi megosztottságának alapja, mely tetten érhető úgy Hazánkban, mint az egész medencében.

Hisszük és valljuk: a valóban nemzeti oldal, nem lehet jobbos, vagy balos! A két oldal közötti kis – nézetbeli – különbségek nem akadályozhatják meg a magyar nép öntudatra ébredését, összefogását a közös célok elérése érdekében!

A szerkesztők és a tulajdonos nem feltétlenül értenek egyet a honlapunkon megjelenő írásokkal, ugyanakkor a vélemény-nyilvánítás szabadságát magukénak vallják! A honlapon csak azok az írások, cikkek, állásfoglalások, stb. jelennek meg, melyek céljainkkal nem kifejezetten ellentétesek. Ugyanakkor a szabad véleménynyilvánítás jegyében nem korlátozzuk a regisztrációhoz kötött hozzászólások tartalmát, amennyiben az a felhasználói nyilatkozatban foglaltaknak megfelel!

{Az Emberi Jogok Egyetemes nyilatkozatának 19. paragrafusa (1948) szerint a szólásszabadság elidegeníthetetlen jog. „Minden személynek joga van a vélemény és a kifejezés szabadságához, amely magában foglalja azt a jogot, hogy véleménye miatt ne szenvedjen zaklatást, és hogy határokra való tekintet nélkül kutathasson, átvihessen és terjeszthessen híreket és eszméket”.

Az Európai Emberi Jogi Bíróság egy 1976-os határozata úgy fogalmaz, hogy „a szólás szabadsága nemcsak azokra az ‘információkra’ és ‘eszmékre’ vonatkozik, amelyeket az emberek jó néven vesznek […], hanem azokra is, amelyek bántják, felháborítják vagy zavarják […] a lakosság bármely részét”.}

Idézet forrása: http://hu.wikipedia.org/wiki/Sz%C3%B3l%C3%A1sszabads%C3%A1g

Pártpropaganda célokra honlapunk semmilyen formában sem használható fel!

A honlapon megjelent írások tartalmát, annak tényszerűségét szerkesztőségünk nem tudja minden esetben ellenőrizni, ezért felelősséget sem vállal azokért! A felelősség a szerzőt terheli. A beküldött írások nem automatikusan kerülnek fel a honlapra, a megjelenésük a szerkesztők leterheltségének is függvénye, ezért kérjük megértésüket! Az írások, cikkek beküldése nem regisztrációhoz kötött, de kérjük lehetőleg feltüntetni a szerző születési-, vagy választott nevét. Kérjük, a saját írások beküldői vegyék figyelembe, hogy a szerzői jog ugyan Őket illeti meg megjelenés esetén, de a http://magaspart jogosult hozzájárulni az általuk küldött és a honlapon megjelent tartalmak, más weblapok általi publikálásához (duplikálásához)! /Kérjük, olvasd el a lentebb is megtalálható Felhasználói nyilatkozatot is!/

 

A magaspart.hu honlap harmadik félnek, a tudomására jutott személyes adatokat (név, e-mail cím, stb.) kérésre sem ad ki! Kivételt képez ez alól az igazságügyi szervek jogerős határozata, végzése!

Cum Deo pro Patria et libertate!

 

Kapcsolat

Cikkek beküldése: cikk@magaspart.hu

Egyéb: admin@magaspart.hu

Nyilatkozat

A http://magaspat.hu honlap minden jogot fenntart!

A honlapon megjelent, más weblapokon nem publikált, írások viszonossági alapon, szabadon átvehetőek, de kérjük feltüntetni a forrást! Minimum: http://magaspart.hu

Viszonossági alapon értjük:

  • Írásban általunk tett egyedi engedélyeket.
  • Mindazon weblapokat, blogokat, stb. melyek nem korlátozzák az ott megjelent tartalmak, azaz hír, elemzés, vélemény, stb. más honlapok általi átvételét.
  • Mindazon weblapokat, melyek kölcsönösségi alapon írásos hozzájárulásukat adják a saját honlapjukon megjelent tartalmak bármelyikének – amit egyébként általánosságban tiltanak – http://magaspart.hu általi átvételéhez.

Egyéb esetekben a magaspart.hu honlapon megjelent bárminemű tartalom átvétele (duplikálása) külön engedélyhez kötött! Kérjük esetleges kérésüket a magaspart@magaspart.hu címre elküldeni.

Regisztrációs és egyéb feltételek

Elfogadod, hogy az általad készített cikkekben, továbbá fórumunk-, és hozzászólásaid használatán keresztül, a http://magaspart.hu oldalain, nem fogsz törvénybe ütköző rágalmazó, sértő, durva, utálatos, zaklató, obszcén, profán, szexuális beállítottságú, fenyegető, mások személyiségi jogait, főleg a magyarságot, illetve egyéb magyar jogszabályokat sértő üzeneteket küldeni. Elfogadod továbbá, hogy nem teszel közzé szerzői jogvédelem alatt álló anyagot, hacsak nem te készítetted, vagy nem kaptál beleegyezést a tulajdonostól. A spam, reklámozás, körlevelek, pártpropaganda minden fajtája szintén tiltottak a magaspart.hu honlapon, beleértve a beküldött cikkeket, fórumot, és a hozzászólásokat is!

A fentiek lényeges megsértése esetén először figyelmeztetést kapsz, ismétlődés esetén a magaspart.hu honlap tulajdonosának döntése szerint, regisztrációd törlésre kerülhet!

A magaspart.hu weboldal, adataidat zártan kezeli, azaz harmadik személynek azt kérésre sem adja ki! Kivétel ez alól az igazságügyi szervek jogerős határozata, végzése! Mindez nem jelenti azt, hogy a biztonsági intézkedések ellenére, a honlap nem várt feltörése esetén, adataid mégis kikerülhetnek. Ez esetben minden felelősséget elhárítunk magunkról.

Vedd figyelembe, hogy a honlap üzemeltetői képtelenek megállapítani a cikkek, hozzászólások hitelességét. Kérlek, ne feledd, hogy nem tudunk ellenőrizni minden elküldött üzenetet, információt és ezért nem is vagyunk felelősek azok tartalmáért. Nem tudjuk garantálni a hozzászólások és általad küldött cikkek tartalmának hitelességét, teljességét, vagy hasznosságát. Az elküldött üzenetek, cikkek a szerző nézeteit fejezik ki, és nem kifejezetten a honlap üzemeltetőinek vagy tulajdonosának nézeteit. Aki úgy érzi, hogy egy adott cikk, vagy üzenet lényegesen kifogásolható, azonnal értesítheti a honlap adminisztrátorát (admin@magaspart.hu) vagy (majd) moderátorát. A weblap tulajdonosa fenntartja a jogot a kifogásolható tartalom eltávolítására a lehető legrövidebb időn belül, amennyiben azt saját maga tapasztalja, vagy értesítést/kérést kap arról, hogy a törlés – részben, vagy egészben – szükséges, és meggyőződik a kérés helyességéről. Ez egy beavatkozás, de kérjük légy tisztában azzal, hogy ez a honlapra fordított szabadidőnk és honlap szerkesztési ismereteink kérdése is. Ugyancsak fenntartjuk a jogot, közvélemény befolyására hivatott, vélhetően fizetett felhasználó (troll), összes regisztrációjának törlésére, már alapos gyanú esetén is!

Kizárólag te vagy a felelős elküldött üzeneteid-, cikkeid tartalmáért. A http://magaspart.hu honlap tulajdonosa fenntartja a jogot azonosságod (vagy bármilyen, a honlapon keresztül begyűjtött információ) felfedésére, ellened tett, honlapunkon elkövetett, szabályok megsértése miatti, jogi lépések esetén. (Ehhez jogerős bírósági határozat /végzés/ szükséges!)

Regisztrációkor lehetőséged van felhasználóneved kiválasztására. Ezzel a felhasználói azonosítóval elfogadod, hogy soha nem adod ki jelszavad másoknak – az adminisztrátort kivéve – biztonságod érdekében! Elfogadod, hogy soha nem használod más személy azonosítóját, semmilyen okból kifolyólag. Javasoljuk továbbá, egyedi jelszó használatát azonosítódhoz, hogy elkerüld az azonosító ellopását. Célszerű a jelszó megalkotásánál speciális karakterek alkalmazása.

Miután regisztráltál és bejelentkeztél a honlapra, lehetőséged nyílik egy részletes profil kitöltésére, de az nem kötelező! A te felelősséged hogy egyértelmű és pontos információkat adj meg. Bármilyen olyan információ, amit a weblap tulajdonosai másokra sértőnek találnak, akár figyelmeztetés nélkül is törlésre kerülhet. Megfelelő más szankciók is alkalmazhatók.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy minden egyes hozzászólásoddal az IP címed is mentésre kerül. A felhasználói feltételek lényeges-, vagy többszöri megsértése esetén, a honlapról ki fogunk téged tiltani! Ez igaz abban az esetben is, ha a bíróság ellened – a honlap használatával kapcsolatosan – végzést hoz! Ez csak akkor történhet meg, ha megsérted a feltételeket.

Továbbá vedd figyelembe, hogy a szoftver egy sütit (cookie), információk bitjeit (mint például a felhasználóneved és jelszavad) tartalmazó szöveges fájlt helyez el a böngésződ gyorsítótárában. Ez CSAK arra használatos, hogy téged be-/kijelentkeztetve tartson. A szoftver nem gyűjt vagy küld semmilyen típusú információt a számítógépedről, illetve számítógépedre.

Tartalmas munkát kívánunk!

http://magaspart.hu szerkesztősége.

2015.06.15.