Szfvár 2018.04.22 (1)

Székesfehérváron is zúgott az „Orbán takarodj!”

Ma, vasárnap – 2018.04.22. –én – Székesfehérváron az Országalmánál rendeztek tüntetést, mint utóbb kiderült 18:00 órai kezdettel. A szerintem harmatgyenge szervezés ellenére is mintegy 800-1000 fő hallgatta a szónokokat.

 

Az egy nappal korábbi budapesti tüntetésen hangzott el, hogy vasárnap több nagyvárosban lesz demonstráció, köztük Székesfehérváron is. A kezdés időpontjáról szerettem volna tájékozódni a netten, de sem a Google, sem a Facebook keresője nem hozott fel hasznos oldalt, így csak megkésve érkeztünk, gyakorlatilag az utolsó felszólalót hallhattuk. Egy jobb szervezés esetén, amely eljut a megyeszékhely vonzáskörzetének lakosságához is, akár több ezer embert is érdekelt volna a rendezvény!

A meglepően jó felszólalás lényege, egyezett a Budapestiek véleményével, itt is szó esett az elcsalt választásról, az állami szintre emelt korrupcióról, a „köz”média leszerepeléséről, és főleg a nemzeti összefogás szükségességéről, stb. Közben többször felhangzott a „Mi vagyunk a többség!”, illetve az „Orbán takarodj!” skandálása. A tüntetés mindenféle atrocitás nélkül, békésen fejeződött be. Ahogy láttam, a tömeg túlnyomó többségét fiatalok tették ki, de igen nagy számban voltak ott közép- sőt időskorúak is.

Szfvár 2018.04.22 (2)

Intő jel lehet Orbán Viktornak és az alakuló országgyűlésnek, hogy vidék is kezd ébredezni! És, ha egyszer – egy jó szervezés esetén – itt is a talpukra állnak Orbán szavajárásával élve „a zemberek”, hát a jó Isten kegyelmezzen a korrupt, ország veszejtő politikusoknak!

Viktor! Még nem késő! Nagyon ajánlott már a parlament alakuló ülésén a választási törvény azonnali módosítása, új választás kiírása, majd az országgyűlés feloszlatása, mindemellett a “köz”média cenzúra mentesítése! Egyfelől békét teremtenél kis Hazánkban, másfelől a nemzetközi politika szintjén sem lennél megbélyegzett ember, akinek a szavát sem fogják meghallani! Ha nem így teszel, Magyarország el fog veszni, hiszen egyetlen külföldi politikus sem fog kiállni melletted/mellettünk addig, míg Te leszel a miniszterelnök! Ez a Te hibád, és később már nem hivatkozhatsz arra, hogy Brüsszel, Soros, ENSZ, stb. így meg úgy!

Madarász László

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>