Orrpiszkáló politikus

Válaszom Szigetvári Viktor feljelentésére a „dagadt néger” ügyben (kiegészítéssel)

Szigetvári Viktor a médiatanácshoz fordul az Echo TV-ben elhangzott “dagadt négerezés” miatt Szigetvári Viktor, az Együtt választmányának elnöke elfogadhatatlannak tartja, hogy az Echo TV rasszista megszólalásoknak ad helyet. Szigetvári Viktor panaszt tesz a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóságnál a felháborító megszólalás miatt.

Az Echo TV Sajtóklub című műsorában az adás egyik állandó vendége, Lovas István kormánypárti publicista Cee Lo Green műsorát úgy minősítette, hogy “Ez a dagadt néger, aki énekelt… Szerintem a Herczku Ágnes jobb lett volna.” Az Együtt álláspontja szerint a kiegyensúlyozott, előítéletektől és diszkriminációtól mentes tájékoztatással nem fér össze egy ilyen nyilatkozat.

Szigetvári Viktor panaszt tesz a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóságnál a rasszista megszólalás miatt.

Szigetvári Viktor az Együtt választmányának elnöke.

 

Válaszom:

Szigetvári Viktortól senki nem várja el, hogy panasszal élne, ha ideológiai rokonsajtójában az jelenik meg, hogy „dagadt magyar”.

Mint ahogyan csöndben maradt, amikor a Népszava az egész magyarságot tolvajnak nevezte egy cikke címében és a médiatanácsnál ezért próbaként panaszt tettem. Amit a panasz elutasítása elleni fellebbezést követően a médiatanács elutasított, vagyis rendben találta, hogy a magyarokat tolvajnak nevezzék.

Érdeklődéssel várom, hogy a médiatanácsnak jobban fáj-e az egyetlen négert dagadtnak nevező hiteles kitétel, mint az egész magyarságot tolvajnak nevező, minden alapot nélkülöző kategorikus kijelentés egy balliberális sajtótermékben.

Amennyiben ez így lesz, a médiatanács bebizonyítja, hogy olyan intézmény, amelyet noha az egész világon viselkedése miatt a „diktatórikus” magyar kormány elleni mintapéldaként használják, valójában ugyanúgy a balliberális szellemi terror rettegő foglya, mint oly sok más hazai intézmény.

Forrás: Lovas István honlapja

Admin:

Hosszas gondolkodás után sem jutottunk dűlőre, miként szólítsuk meg az Echo TV-vel szemben, – valójában Lovas István ellen – a Média és Hírközlési Hatóságnál panaszt tevőt? A „kedves” vagy „tisztelt” jelző szóba sem jöhet, mert az az ember számunkra egyáltalán nem kedves, de általunk, szélsőséges liberális nézetei miatt, tiszteltnek sem mondható! Marad a stílszerűség! Miért is? Reméljük a következőkből kiderül:

Figyelj egy kicsit ránk Tak…póc!

Úgy gondoljuk, ha az ELTE –n nem politikaelméletből szereztél volna diplomát, hanem valamely reáltárgyból, valószínűleg sokkal intelligensebb is lehetnél. De az élet már csak ilyen gonosz volt veled! Azért reménykedünk felfogod, hogy a magyar „néger” szó, a portugál és spanyol „negro” –ból ered – elég sok áttétellel kerülve hozzánk – mely feketét jelent. A katalánok ezt úgy mondják: „negre”, de dél-franciául ezt „négré” –nek ejtik. A németeknél így lett ebből „Neger”, amit a magyar nyelv – a német kiejtés miatt – négerként vett át! Ám bármely nép is használja ezt a szót, az mindig is feketét jelentett és jelent ma is! Tudod pl. a német nép fejében a Neger szó hallatán ugyanaz a kép jelenik meg, mint a magyaréban a néger szó kiejtésekor: egy fekete ember! (Arról, hogy a hazai liberálisok fejében ilyen esetben mi van, vagy egyáltalán van-e valami abban, arról sajnos nem tudunk nyilatkozni!) Ugyanakkor, ha te politikailag korrekten csak feketét emlegetsz, és a mondanivalód környezetéből nem derül ki, hogy mire is gondolsz, egyáltalán mit is mondasz valójában, – ez pedig nálad igen gyakran előfordul  – akkor a kevésbé PC ember agyában feltűnik egy kávé, esetleg fekete szín, stb. Amennyiben afrikaiként emlegeted a négert, te tűnsz fel tudatlannak, hiszen a kontinensen élnek arabok, sőt búrok is, ők viszont nem feketék! Feltehetően ezt rajtad kívül mindenki tudja kis Hazánkban, de politika-, akarom mondani annak is csak az elméletének, oktatásánál, feltehetően ez kimaradt nálad.

Azért, hogy könnyebben felfogd az itt leírtakat, egy számodra mindenképpen szemléletes dolgot hozunk fel példának, amit az alábbi videók és címeik segítségével kísérlünk meg érthetőbbé tenni. (Lásd pl.: ITT és ITT) Magyarország egyes tájain a „taknyot” „fikának” hívják, de attól az még ugyanaz marad, mint ami: orrváladék! Viszont sehol az országban nem találják intelligensnek azt az embert, aki az orrát mások előtt piszkálja, sőt az onnan származó dolgokat nyilvánosan meg is eszi! Lehet ez egy konzervatív-liberálisnál – mint aminek vallod magad – alapszabály, sőt korrekt (itt értsd: kifogástalan, megengedett) magatartás, de mi magyarok valahogyan ezt nem díjazzuk! A „takony”, az akkor is orrváladék marad, ha „fikának” hívjuk, ugyanúgy „néger” is “néger” marad a közbeszédben, bármennyire is megkísérlitek pejoratívnak feltüntetni ezt a szót! Mert szerintünk nem az! (Legfeljebb a liberális agymosottaknál!)

Ha már itt tartunk, ejtsünk egy-két szót a cigány/roma megnevezésről is. Amennyiben már meguntad az orrpiszkálást, ellátogathatnál pár napra néhány magyarországi no-go zónába, ahol megtapasztalhatnád, hogy a legnépesebb kisebbségünk általában nem szereti, ha romának szólítják, sőt többségük ki is kéri azt magának! Javaslom, hosszasan magyarázd el nekik, – persze ha sokáig hagyják – ma már ez a politikailag korrekt elnevezésük, ám ne csodálkozz azon, ha közben megvernek a cigányok! Ugyanis ők maguk, mit sem törődve veletek liberálisokkal, cigánynak vallják magukat, egymás között is! Azt is tanácsolhatom, menj ott be egy kis kocsmába, lehetőleg roma legyen a pincér is meg a zenész is, és kérjél jó hangosan ki, egy adag cigánypecsenyét, de „romapecsenye” néven! Egy alapos verés után még be is perelnek, mert meg akartad sütni a őket! Mindezeket persze akár a „nyóckerben” is megélhetnéd, ha úri mivoltodnak nem lenne undorító a köznép közé látogatás annyira, mint nekünk a te fikázásod! Véleményünk szerint egyetlen népcsoportra sem szabadna rákényszeríteni, hogy akaratuk ellenére másként nevezzük meg őket a sajtóban! Ha a liberalizmus az egyén szabadságát jelöli meg, mint elsődleges politikai célt, akkor ne akarja az diktatórikusan megváltoztatni az adott népcsoport egyénjeinek, a nekik jobban tetsző saját maguk által, történelmileg használt megnevezésüket! Vagy ha mégis, akkor az már diktatúra! (Nem reménykedünk abban, hogy ezt felfogod!)

Egyébként Cee Lo Green, egy-néhányszor maga is beismerte, hogy túlsúlyos, gömbölyű, ami a magyarban szinonimaként dagadtnak is mondható! Tényleg! Kaptál Tőle ügyvédi felhatalmazást?

Kíváncsian várjuk, hogy ti hithű liberálisok mit találtok még ki, a nagyon nagy többség megalázására? Siessetek, mert szerintünk igencsak fogy az időtök! Aztán meg, marad számotokra lakhelyként a rácsos cella, ételként meg az orrváladékotok! Gondoljuk az utóbbi neked nem lesz szokatlan!

Egyébként stílszerűen Cee Lo Green egyik szólójának címével üzenünk neked, ami biztosan elnyerte tetszésedet (“sajnos” a miénket nem!): “Fuck You!”

Minden vélemény számít!