2018.04.21.-i tüntetés

Viktor! Még most lehetnél okos politikus! Még most…

 

Tegnap szombaton – 2018.04.21. –én – ismételten sok tízezer ember tiltakozott Orbán Viktor és a Fidesz ellen, akár csak egy héttel megelőzően is. Bár vannak kétségeim, de egyelőre úgy tűnik, alakulgat a pártok felett álló nemzeti összefogás.

 

A tegnapi tüntetésről a Fidesz propagandáját szajkózó hírközlő csatornák, amit tévesen „köz”médiának neveznek, vasárnap délelőtt – lásd: 9:00 órás Híradó – már egyáltalán nem mondott egyetlen szót sem az előző napi tüntetésről, holott a nemzetközi sajtó első három legfontosabb hírei között szerepelt a megmozdulás. Ezzel Orbánnak alighanem sikerül elérnie, hogy Magyarországról úgy beszéljenek külföldön, mint ahol valóban nincs szabad tájékoztatás, azaz cenzúrázzák a híreket! Viktor! Kellet ez Neked? Figyeld meg: még Merkel anyó is újjal fog mutogatni rád, pedig Németországban sem beszélhetünk szabad sajtóról, de legalább alkalma lesz erről elterelni a németek figyelmét a Te szapulásod segítségével. Ezt akartad?

Viktor! Szerintem már tudod, hogy az általatok elfogadott szégyenteljes választási törvénnyel, a 2018 –as választási csalásokkal, a senki által nem ellenőrizhetett szavazatszámláló programotokkal, és félelmünkre alapozott – valójában hazug – választási propagandával szereztél 2/3 –os többséget az ország házában, mellyel leírtad magadat a nemzetközi politikában! A kirobbant több tízezres tüntetések ezt pedig egyre inkább alá fogják támasztani! Mint politikus súlytalanná váltál, egyelőre csak nyugaton, de hamarosan tapasztalhatod, hogy a visegrádi országok vezetői is ferde szemmel fognak majd rád nézni, hiszen azt a demokráciát csúfoltátok meg, melyre minden ország kényesen ügyel. Az, hogy Te gyakorlatilag egy nullává válsz majd a nemzetközi politikában, és senki sem fogad majd jó szívvel, még nem lenne nagy baj, de sajnos Magyarország veled együtt fog a politikai süllyesztőbe kerülni, és így nagyon könnyen az EU játékszerei lehetünk!

Viktor! Nincs már más választásod, mint előremeneküléssel feloldani ezt a Hazánkra oly tragikus helyzetet!

Tudod, ha én lennék a helyedben, meglepném az egész világot, és 19 –re lapot húznék! Az alakuló országgyűléskor – május 8. –án – módosíttatnám a választási törvényt újra kétfordulósra, a külföldön munkát vállaló honpolgárainknak megengedném a levélszavazást, stb. Ezután új országgyűlési választásokat rendeltetnék el, majd feloszlatnám a parlamentet. Ügyvezető miniszterelnökként a választásra nemzetközi ellenőrzést kérnék, mely kiterjedne a szavazatszámláló program megvizsgálására is. Közben teljes sajtószabadságot adnék a közmédiának! Ha hiszed, ha nem, megnyernéd az új – júliusi – választást, ugyanis a töketlen baloldal teljesen szétesett és két hónap alatt úgysem talál magára, viszont a 2/3 –ról ne is álmodozz! Ezt csak addig tudod megtenni, amíg a fideszes választók száma el nem olvad! Pedig hamar le fog csökkenni. Ősztől már más lesz a helyzet! Az alakulgató új ellenzék magához fogja vonzani a korábbi szavazóid jó részét is, és előbb-utóbb az utcán fog eldőlni sorsotok. Különösen így lesz, ha folytatjátok Hazánk le-rablását, vagy akár a legkisebb hibát is elkövetitek. Ugye nem akartok véres forradalmat?

Egy új választás kiírása esetén hatalmas súllyal képviselhetnéd Magyarországot a júniusi brüsszeli csúcson, ahol feltehetően tapssal is fogadnának. (Ha minden így marad, mint most van, örülhetsz, ha lesz olyan, aki kezet fog ott veled!) Jövőre szinte biztosan megválasztanának az unió egyik nehézsúlyú vezetőjének, mert igazolnád, hogy a demokrácia elkötelezett híve vagy. Most még dönthetsz! Mit választasz?

A Hazát, vagy egy újabb – de most más jellegű – Trianont?

Madarász László

Admin: Nyitókép a HVG felvétele a tüntetésről

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>